Op 6 januari 2018 trokken de 23 meest fanatieke leden en één gast van TVW naar de tennishal de Boogert in Oud-Beijerland om daar de eerste tennisprestaties voor dit kalenderjaar neer te zetten (ja we weten het, de Vutmasters hadden op vrijdag  5 januari 2018 als gespeeld en zo’n  beetje alle mannelijke deelnemers van onze vereniging zijn Vutmaster).

Er bleek zelfs gedurende de avond nog een vaste supporter van Anja de Reus “acte de présence” te geven.   Er kan dus van een goede opkomst gesproken worden.

Vol goede moed werden er scherpe services geslagen en mooie rally’s gespeeld, afgewisseld door afgrijselijke ballen in het net of nog erger tegen de achterwand ruim achter de tennisbaan.

Door het mooie aantal van 24 deelnemers werd er volgens een door Hans Stunnenberg persoonlijk samengesteld schema gespeeld, met daarin gevaarlijke wedstrijden.  Wedstrijden waar een echtpaar als dubbelteam optreden blijven altijd als risicovol in te schatten.  Ook deze horde werd echter probleemloos genomen en in de kantine werden onder het genot van een drankje en een hartige hapje, de beoordelingen gegeven en de toekomst van onze vereniging besproken.

De uitslagen, werden fanatiek door de TC-commissie genoteerd en zo kwam er een einduitslag.  Nadeel van deze toernooivorm is, dat de wisselende  medespelers in het dubbelspel ook een rol spelen, dus een conclusie zou kunnen zijn, de winnaar heeft gewoon geluk gehad.     (Voor de goede orde, je hoort de TC dit niet zeggen natuurlijk).  Maar enige kern van waarheid blijkt wel, omdat enige decennia geleden Leo Bravenboer nog de poedelprijs als aanmoediging kreeg uitgereikt en nu bij deze editie als winnaar bekroond mocht worden.

Naast de eeuwige roem viel Leo met een blik ballen, waar de hele avond al meegespeeld was overigens (tja TVW geeft ook wat weg!!!), in de prijzen.  Er werden nog meer blikken uitgereikt, maar dat ging te snel om nu nog allemaal te noemen.

Na het gezellig voortzetten van de avond in de kantine van de sporthal ging iedereen voldaan huiswaarts en bleef het nog lang onrustig in    Oud-Beijerland.

Tot zover de waarnemingen van uw verslaggever ter plaatse,

Tut Wollimse.

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com