spandoek verkleind

Wij maken al sinds jaar en dag reclame voor bedrijven, o.a. via de bekende groene winddoeken. Voor sommige bedrijven zijn deze doeken een te grote investering. Daarom zijn we op zoek gegaan naar aantrekkelijke alternatieven. Op de hier getoonde foto zien we twee bedrijven die sinds kort hun reclame uitingen doen bij TV Westmaas via een klein formaat spandoek. Heel opvallend, dus zeer effectief. Maar er zijn meer mogelijkheden. Te denken valt aan beachvlaggen, naamsvermelding op materiaal, naamsvermelding op de website of in de nieuwsbrief.

Wil jij ook adverteren of weet je iemand die dat best zou willen? Neem dan contact op met Leo Labrujere ( 0186-571119. Hij bespreekt graag alle mogelijkheden en kan je informeren over de prijzen van het adverteren bij TV Westmaas.

 

Koop je wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst deze website van onze tennisvereniging te bezoeken: http://www.tvwestmaas.nl.
Via de knop van SponsorKliks kom je uit bij ruim 100 webwinkels waar je precies hetzelfde betaalt maar gaat er een commissie naar onze vereniging TV Westmaas. Je sponsort daarmee onze vereniging. Gratis! En ook niet leden kunnen hier gebruik van maken.


Vanaf heden is ons tennispark voorzien van wifi. Een ieder kan met zijn Ipad, smartphone of anderszins gratis gebruik maken van het internet. Het is nu dus wel heel gemakkelijk om bijvoorbeeld even op buienradar te kijken of de regen spoedig zal ophouden. Of om een ''what's app'' te versturen naar je tennismaatje.
Als je op ons tennispark bent kan je inloggen op het netwerk ''Tvwestmaas''. Toets als wachtwoord drie nullen in gevolgd door het verenigingsnummer dat de KNLTB ons heeft toebedeeld. Dat nummer staat op je ledenpas.
Wij hopen met dit extraatje je verblijf op ons tennispark nóg aantrekkelijker te maken.


Geachte leden,

Het bestuur krijgt de laatste tijd steeds meer berichten en signalen, dat mensen die geen lid zijn van onze vereniging, gebruikmaken van onze tennisbanen.
Langs deze weg wil ik namens het bestuur aan alle leden duidelijk maken dat dit niet is toegestaan.
Op deze regel is één uitzondering: Niet-leden kunnen, ten hoogste 3 keer als introducé na betaling van € 4 (per keer) aan de bardienst, gebruik maken van de baan. Als er geen bardienst is, dient er eerst toestemming gevraagd te worden aan een bestuurslid. Betaling gebeurt dan via datzelfde bestuurslid op een later tijdstip. Het lid dat iemand meeneemt als introducé, is verantwoordelijk voor de hele gang van zaken.
Het bestuur doet in deze een beroep op de collectieve verantwoordelijkheid van alle leden.
Het zou een goede zaak zijn, wanneer mensen die graag gebruik willen maken van onze prachtige, nieuwe banen, er toe over te halen zijn om lid te worden. We kunnen echt nog wel een aantal leden plaatsen, hetgeen de vereniging ook financieel heel goed zou uitkomen.

Het bestuur dankt jullie bij voorbaat voor de medewerking.

Namens het bestuur

Jan Visser


Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com