Het bestuur deelt mee dat de Algemene Ledenvergadering van TV Westmaas op 23 januari 2018 in ons clubhuis zal plaatsvinden. Aanvang 20:00 uur.

Overeenkomstig artikel 7 van ons Huishoudelijk Regelement hebben de leden de gelegenheid om voorstellen in te dienen welke dan op de vergadering worden besproken. Deze voorstellen dienen tenminste door vijf leden te worden ondertekend, hieronder staat de letterlijke tekst.

Artikel 7 Behalve de uit de statuten of de voor­gaande arti­kelen van dit reglement voortvloeiende punten, dient de agenda van de Algemene Vergadering ieder voorstel te bevatten, dat ten­minste 7 dagen voor verzending der convocaties door ten­minste vijf leden schriftelijk is ingediend bij het secreta­ri­aat, alsmede al hetgeen de tot het bijeenroepen der vergade­ring bevoegden daarin wensen op te nemen.

Deze voorstellen kunnen vóór 8 januari 2018 worden ingediend bij de secretaris of per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gerard Groenendijk
Secretaris

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com