Van 18 september tot eind december is er de mogelijkheid om onze tennisvereniging met behulp van de Plus-supermarkt in Mijnsheerenland te sponsoren.
Bij elke € 10,00 aan boodschappen ontvangt de klant een voucher. Dit voucher kan vervolgens worden gedoneerd aan één van de deelnemende verenigingen, waaronder TV Westmaas. Aan het eind van de actie bepaalt de uitbater van de supermarkt, Hans Bogaerts, aan de hand van de hoeveelheid vouchers die elke vereniging heeft gekregen, op welke wijze hij € 10.000,- (!!!) gaat verdelen.

Om onze vereniging zo veel mogelijk te laten profiteren van deze actie, moeten er dus zoveel mogelijk vouchers toegewezen worden aan TV Westmaas!

Let op…..als je in één keer meer dan € 50,- aan boodschappen doet, ontvangt de klant een verdubbelaar…..dus meer sponsorpunten voor de club! Dit kan alleen met behulp van zogenaamde ‘Jokerkaarten’, die vanaf vrijdag 22 september in het clubhuis te vinden zijn.

Eigenlijk is de oproep heel simpel: doe je boodschappen tot en met zondag 31 december 2017 bij de Plus in Mijnsheerenland…..en steun TV Westmaas!

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com