Het bestuur deelt mee dat de Algemene Ledenvergadering van TV Westmaas op 23 januari 2018 in ons clubhuis zal plaatsvinden. Aanvang 20:00 uur.

Overeenkomstig artikel 7 van ons Huishoudelijk Regelement hebben de leden de gelegenheid om voorstellen in te dienen welke dan op de vergadering worden besproken. Deze voorstellen dienen tenminste door vijf leden te worden ondertekend, hieronder staat de letterlijke tekst.

Artikel 7 Behalve de uit de statuten of de voor­gaande arti­kelen van dit reglement voortvloeiende punten, dient de agenda van de Algemene Vergadering ieder voorstel te bevatten, dat ten­minste 7 dagen voor verzending der convocaties door ten­minste vijf leden schriftelijk is ingediend bij het secreta­ri­aat, alsmede al hetgeen de tot het bijeenroepen der vergade­ring bevoegden daarin wensen op te nemen.

Deze voorstellen kunnen vóór 8 januari 2018 worden ingediend bij de secretaris of per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gerard Groenendijk
Secretaris

Het bestuur vraagt de leden dringend de commissies binnen de vereniging te ondersteunen. In het bijzonder de EC en de JC zijn zwaar onderbezet en hebben jullie hulp ontzettend hard nodig! Een club zonder (voldoende) vrijwilligers is niet levensvatbaar!

Oproep aan alle leden om in de laatste weken van december heel veel boodschappen te doen bij Plus Mijnsheerenland…..en vervolgens de vouchers te doneren aan TV Westmaas!

Dank!

Beste leden,

Van verschillende kanten bereiken mij berichten dat het voorkomt dat de toegangsdeur van het clubhuis (onderdeel van de dubbele deur, geeft toegang tot de afhangklokken etc.) op slot is gedraaid, zodat de deur niet meer te openen is met behulp van de lidmaatschapspas.

Mijn dringende oproep is dan ook DIT NIET TE DOEN! U benadeelt de andere leden die alleen naar binnen kunnen met een pasje!

Draai deze deur dus niet op slot.

Uiteraard moet de deur die rechtstreeks toegang geeft tot de kantine WEL op slot gedraaid worden!

Dank!

Gerard Groenendijk

Graag brengen we de Plusactie bij jullie in herinnering. Bij iedere € 10,- aan boodschappen bij Plus Mijnsheerenland kan € 1,- gedoneerd worden aan TV Westmaas.

Op de bar in het clubhuis liggen kaarten waarmee bij een besteed bedrag van € 50,- de opbrengst verdubbeld kan worden. De actie loopt t/m 31 december 2017. Begin deze week hadden we al € 260,- binnen!

Van 18 september tot eind december is er de mogelijkheid om onze tennisvereniging met behulp van de Plus-supermarkt in Mijnsheerenland te sponsoren.
Bij elke € 10,00 aan boodschappen ontvangt de klant een voucher. Dit voucher kan vervolgens worden gedoneerd aan één van de deelnemende verenigingen, waaronder TV Westmaas. Aan het eind van de actie bepaalt de uitbater van de supermarkt, Hans Bogaerts, aan de hand van de hoeveelheid vouchers die elke vereniging heeft gekregen, op welke wijze hij € 10.000,- (!!!) gaat verdelen.

Om onze vereniging zo veel mogelijk te laten profiteren van deze actie, moeten er dus zoveel mogelijk vouchers toegewezen worden aan TV Westmaas!

Let op…..als je in één keer meer dan € 50,- aan boodschappen doet, ontvangt de klant een verdubbelaar…..dus meer sponsorpunten voor de club! Dit kan alleen met behulp van zogenaamde ‘Jokerkaarten’, die vanaf vrijdag 22 september in het clubhuis te vinden zijn.

Eigenlijk is de oproep heel simpel: doe je boodschappen tot en met zondag 31 december 2017 bij de Plus in Mijnsheerenland…..en steun TV Westmaas!

Van zaterdag 19 t/m zondag 27 augustus vond het Open Toernooi op ons tennispark plaats. Bijgaand een collage van een aantal impressiefoto’s, verwerkt tot een soort filmpje.

Dit filmpje is behalve op de site van TV Westmaas ook binnenkort te zien op de Facebook-pagina van supermarkt Plus in Mijnsheerenland, in de aanloop naar een sensationele sponsoractie voor (sport)verenigingen. In de periode van 18 september-31 december (15 weken!!) wordt in totaal € 10.000,- weggegeven. Ook TV Westmaas kan maximaal profiteren van deze actie, maar is daarvoor wel afhankelijk van ieders inzet! Zie voor meer details de site van Plus-Hans Bogaerts in Mijnsheerenland vanaf 18 september 2017.

https://www.plus.nl/supermarkten/mijnsheerenland_plus-hans-bogaerts_910

 

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com